Soapfactory

Om Soapfactory

Historie

Soapfactory – 100% naturlig pleje til hår, ansigt og krop

Det hele startede i foråret 2014, da Soapfactory-grundlægger Marieta Bostandjieva ledte efter en sæbe til hendes følsomme hud og naturlige kosmetik til sine børn. Tolerancen hos hende og hendes børns hud for almindelig kosmetik til ansigt og krop, var fuldstændig opbrugt på grund af konstant irritation, rødme og alvorlige hud- og sundhedsmæssige problemer.

Hun omdannede et lille laboratorium til et sæbeværksted, hvor hun testede traditionelle formler og naturlige ingredienser. Hun indsamlede urter, laver ekstrakter i mærkelige glaskrukker, blander mirakelolier i dage og nætter, indtil hun fandt det ønskede resultat. Mange års erfaring og viden om kemi og uddannelse inden for medicin hjalp også. Så ved hjælp af sine sanser og mangeårige traditioner skabte hun snart sin første ægte 100% naturlige sæbe og kort derefter den første naturlige shampoo.

De næste to år arbejdede hun intenst med kontinuerlig forskning, forsøg og eksperimenter for at skabe en portefølje af 100% naturlige kvalitets produkter indenfor personlig pleje. Produkterne blev skabt til at imødekomme en stigende efterspørgsel på 100% naturlige produkter, markedets udfordringer og kundernes høje krav.

I 2016 registrerede Marietta et firma, men engagement, drev og dyb viden om fremstillingsprocesser er ikke nok til at få ordentlig gang i forretningen. Det kom først lidt senere da Boris Borisov, en ven, strateg og professionel inden for handel og forretningsudvikling, sluttede sig sammen med hende. De to har kendt hinanden i årevis og supplerer hinanden perfekt.

I årene efter følger hurtig vækst og kommerciel udvikling. Kundernes efterspørgsel efter produktudvikling, service og kundeservice, viser dem at de er på det rigtige spor.

Ren, sund, naturlig kvalitet

I dag tilbyder Soapfactory en mangfoldig portefølje af 100% naturlige produkter indenfor krop, ansigt og hårpleje. Produkterne sælges nu i flere lande over hele verden, men opskriften på succes forbliver den samme – ren, sund og naturlig kvalitets pleje til kroppen og sanserne. Intet kompromis med kvalitet!

Soapfactorys mission

At lære forbrugerne om fordelene ved naturlige plejeprodukter og fordelene ved at bruge det!

Soapfactorys filosofi

Vores filosofi er kun at bruge naturlige vegetabilske olier og ingredienser. Vi henter vores inspiration fra årtusindskendskabet til planter rundt om i verden og de gode traditioner fra “Botanisk Apotek” for at imødekomme behovene for sundhed og skønhed.