Handelsbetingelser

Generelle oplysninger

Nature by PETERSEN (Way of Living ApS)
Pile Allé 53, st. th.
2000 Frederiksberg
CVR nr.: 42006335
Telefon: 30207709
Email: kundeservice@naturebypetersen.dk


Bestilling

Du skal være fyldt 18 år for at handle på naturebypetersen.dk.

 

Betaling

Vi modtager MasterCard, Visa Electron/Dankort, Visa og MobilePay, og trækker beløbet når vi afsender varen.

 

Levering

Vi bruger GLS, og leverer på den i ordren angivne leveringsadresse, eller til den valgte GLS Pakkeshop. Ordrer leveres normalt indenfor 1-3 hverdage. Levering til GLS Pakkeshop koster 39 kr., men er gratis ved ordrer over 499 kr. GLS hjemmelevering koster 69 kr. Vi leverer kun til Danmark.
Hvis der for nogle varer gælder specielle leveringsvilkår, vil det fremgå specifikt i ordren.

 

Priser

Alle priser er i DKK (Danske kroner) og inkl. moms. Vi tager forbehold for fejl i prisangivelse og udsolgte varer, og forbeholder os ret til at ændre priserne uden varsel.

 

Gavekort

Gavekort er gyldige i 2 år fra købsdatoen. Gavekort kan udbetales, men der fratrækkes et gebyr på 50 kr.

Fortrydelsesret

Du har 14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtagen ordren. Ønsker du at fortryde dit køb, skal du inden disse 14 dage, give os besked på kundeservice@naturebypetersen.dk med angivelse af ordrenr./fakturanr. Vi fremsender så et returlabel til dig som du skal påklistre returpakken. Bemærk, at der fratrækkes et beløb på 39 kr. på en eventuel refundering for returlabel.


Varer der sendes til os ufranko eller pr. efterkrav, modtages ikke.

Husk at få og gemme en kvittering for din afsendelse, så du har mulighed for at lave track and trace i tilfælde af at forsendelsen ikke dukker op hos os.

Såfremt vi modtager de returnerede varer i acceptabel stand, refunderer vi det beløbet indenfor 14 dage efter modtagelsen.

 

Varer der ikke omfattes af fortrydelsesretten

Fortrydelsesretten gælder ikke for varer hvor forsegling eller plomberingen er brudt, eller for varer hvor emballagen der beskytter varen og tjener som sikkerhed for at varen ikke har været åbnet er blevet brudt, eller for varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årsager ikke er egnet til at blive returneret. Dette gælder for eksempel fødevarer, helsekostprodukter, cremer og kosmetik etc.

 

Reklamationsret

I henhold til købeloven, gives 2 års reklamationsret. Du kan få varen repareret, ombyttet, pengene retur eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Reklamationen gælder ikke fejl eller skader begået ved forkert håndtering af produktet/ydelsen. Du skal reklamere i "rimelig tid" efter du har opdaget manglen/fejlen, ved at kontakte os på kundeservice@naturebypetersen.dk. Meddelelse om påberåbelse af mangel anses aldrig for rettidig, hvis den fremkommer senere end 3 måneder efter leveringstidspunktet. Seks måneder efter leveringstidspunktet til 24 måneder efter leveringstidspunktet påhviler det Kunden at bevise, at manglen var til stede, da produktet blev leveret, jf. købelovens §77a, stk. 3. Nature by PETERSEN vil dække returneringsomkostninger i et rimeligt omfang.


Varer der sendes til os ufranko eller pr. efterkrav, modtages ikke.

Klagemuligheder

Du skal rette henvendelse til kundeservice@naturebypetersen.dk hvis du vil klage over dit køb.

Du kan selvfølgelig også klage direkte til:
Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning
Carl Jacobsens Vej 35
2500 Valby
Link: www.forbrug.dk

Hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land, kan du angive din klage i EU Kommissionens online klageplatform.
Platformen findes her: http://ec.europa.eu/consumers/odr/
Angiver du en klage her, skal du oplyse vores E-mail adresse: kundeservice@naturebypetersen.dk

Persondata

Ved ordreafgivelse skal du som minimum oplyse:

  • Navn
  • Adresse
  • E-mailadresse
  • Telefon/mobilnummer

Vi gemmer disse oplysninger sammen med information om dine køb som regnskabsmaterialet på betryggende vis i 5 år fra udgangen af det regnskabsår, materialet vedrører. Herefter slettes oplysningerne.

Ovenstående inkluderer ikke login oplysninger og eventuelle nyhedsbrevtilmeldinger, som dog selvfølgelig slettes hvis du beder os om det.


Vi sælger eller videregiver ikke dine oplysninger til tredjepart, dog pånær hvis vi omstrukturerer eller helt eller delvist sælger virksomheden.
Såfremt du som kunde ønsker at få indsigt i hvilke oplysninger vi har registreret om dig, eller ønsker at gøre indsigelse mod dette i henhold til reglerne om dette i lov om behandling af personoplysninger, bedes du kontakte os på kundeservice@naturebypetersen.dk.

 

Cookies

Se venligst vores Privatlivspolitik