NVEY Pro Hair Care

Om NVEY Pro Hair Care

BEMÆRK: Produkterne fra NVEY Pro Hair Care er at finde i vores produktsortiment meget snart.

Al viden starter med sanserne, fortsætter til forståelsen og ender ved tænkning. Der er intet højere end tænkning.

Immanuel Kant

Nvey Eco Professional Hair Care Systems er mere end blot endnu et hårplejebrand – det er en sanseoplevelse!

Vi forstår forbindelsen mellem de 5 sanser, og hvordan parfume påvirker den måde vi opfatter, fortolker og interagerer med verden omkring os.

NVEY ECO Professional Hair Care systems prioriterer miljøet, kvalitetshårpleje og frisøren – en værdsat forøgelse af vores blomstrende globale økosfære af hårpleje.

NVEY ECO er et eksklusivt, professionelt brand som:

  • Prioriterer salonen og partnerskaber med salonvirksomheder
  • Står for en selvstændiggørende tilgang til uddannelse og træning
  • Tilbyder teknisk indsigt, uddannelse og økologisk research
  • Fokuserer på salonens forståelse for produkt og teknik

 

INGEN KOMPROMIS PÅ STIL

NVEY ECO Professional Hair Care Systems essential ’pure styling’ linje skaber ren kreativitet og substans, giver volumen og stil med ekstra varmebeskyttelse, når du har brug for det.

VI ELSKER KLARHED

Vi elsker klarhed. Hvert NVEY ECO Hair Care produkt angiver procentdelen af Certificeret Økologiske og Naturlige ingredienser, og hvorvidt produktet er veganer-venligt. NVEY ECO stylingprodukter har vores Advanced Polymersymbol som viser, at vi bruger de nyeste fremskridt indenfor co-polymerteknologi, der har et delvist naturligt indhold og skaber en mere miljøvenlig polymer.

  • Ingredienser med certificeret økologisk oprindelse
  • Ingredienser med naturlig oprindelse
  • Veganer-venlig
  • Avanceret polymerer

NVEY ECO Hair Care produkter angiver på etiketten hvilken procentdel certificeret økologiske ingredienser, der er i hvert produkt. Ingredienser med Certificeret Økologisk Oprindelse er dokumenterede (certificerede) råmaterialer, der er udvundet fra de reneste kilder. Vores Ingredienser med Naturlig Oprindelse har samme høje standard for fremskaffelse, der skaber imponerende og effektiv hårpleje.

Kombinerer luksus og natur og skaber et af de smukkeste & mest teknisk udviklede naturlige professionelle hårplejebrands i verden.

TAG ET KIG IND I VORES ØKOSYSTEM