NVEY Baby

Om NVEY Baby

NVEY Baby er ikke bare endnu et brand af personlig pleje for babyer.

Vi finder inspiration i over 30 års erfaring med kosmetik; de mest naturlige og økologiske ingredienser er grundlaget for vores produkter. NVEY Baby er personligt, ægte og ærligt. Det handler om at tage sig af vores familie.

NVEY Baby er ikke bange for at tage det næste skridt, vi introducerer exceptionelle produkter baseret på vores formelstandard for milde plejeprodukter. I hvert produkt og hvert parti bruger vi certificerede økologiske og naturlige ingredienser. Vi sikrer, at hver enkel formel skaber et sikkert og effektivt produkt til din baby.

Alle produkterne har mere end 70% indhold af certificeret økologiske ingredienser!

NVEY Baby handler om tillid mellem dig og os; tillid til at du kan beskytte din babys hud med bevidstheden om, at vi nøje har udvalgt hver ingrediens for deres plejende egenskab og effekt.

Rohan Widdison

Intet med småt!

Produktkvalitet

I hvert produkt og hvert parti bruger vi certificerede økologiske og naturlige ingredienser. Vi tester ikke på dyr. Vi sikrer, at hver enkel formel skaber et sikkert og effektivt produkt til din baby.

At kende målgruppen

Et udviklet brand der er tilpasse et bredt segments behov og smag. Et klart budskab. Visuel gennemslagskraft. Sikkert & skånsomt.

Et klart budskab | Ægte, sikkert og ærligt

For at adskille vores værdier og tilstedeværelse fra konkurrenter implementerede NVEY Baby vores egne strategier. NVEY Babys standard for skånsomme plejeprodukter signalerer vores værdier klart; værdier som kunder efterspørger. Ægte, sikkert & ærligt.

Brand-opfattelse

NVEY Baby er innovativ i vores kombination af visuelt tiltalende indpakning og branding kombineret med rene og skånende formler. Vi skaber relationer til vores kunder ved at engagere os og give dem den information, de skal bruge for at træffe valg.

Kun fakta. Intet med småt.

Ved NVEY Baby afbalancerer og overvejer vi tilgængelig viden og troværdig forskning for at fremstille og skabe produkter der stemmer overens med vores standard for skånsomme plejeprodukter. Vi mener, at bare fordi en ingrediens i årevis har været brugt af andre brands behøver det ikke altid at være det bedste valg. Hver ingrediens skal opfylde vores standard for skånsomme plejeprodukter. Og vi går ikke på kompromis og vælger ikke ingredienser baseret på pris.

NVEY Babys standard for skånsom pleje